Facebook Zoeken

Zoeken op Facebook was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u weten of een bepaalde vriend, vriendin of kennis ook een Facebook account heeft? Gebruik dan nu het zoekvenster onderaan de pagina. Het enige wat u hoeft te doen is gewenste naam in te voeren en op de ‘Facebook Zoeken‘-knop te klikken. Gemakkelijk en snel anoniem zoeken op Facebook!

Uiteraard is het ook mogelijk om te zoeken naar een bedrijf op Facebook, zakelijke Facebook pagina, evenementen en overige specifieke Facebook Fanpage onderwerpen. Maak dus handig gebruik van het “Facebook Zoeken”-zoekvenster en vindt met één muisklik direct gewenste Facebook pagina.

Op Facebook Inloggen en daarna liever binnen uw eigen Facebook account zoeken? Dat kan natuurlijk ook. Sterker nog, sinds januari 2013 bestaat zelfs de mogelijkheid om nauwkeuriger te zoeken binnen uw account middels de zgn. ‘Facebook-Sociogram‘.

Facebook-Sociogram

Facebook Zoeken - Facebook Sociogram Met de nieuwe Facebook Zoeken functie Facebook-Sociogram, ook wel Facebook Graph Search, kunt u nu nog beter zoeken binnen uw favoriete social media netwerk. Met Facebook-Sociogram is het mogelijk om mensen, plaatsen en dingen te zoeken, en Facebook op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Meer weten over deze nieuwe functie of de werking van privacy in Zoeken in Facebook-Sociogram? Bekijk dan onderstaand filmpje of check de Facebook pagina.
Bent u Facebook helemaal beu of wilt u uw verslaving even op een laag pitje zetten, check dan snel onze ‘Facebook Verwijderen‘ pagina voor meer informatie.