Facebook Verwijderen

Heeft u het helemaal gehad met uw Facebook verslaving of wilt u gewoon beginnen met een schone Facebook lei? Er zijn natuurlijk duizend en één redenen te bedenken waarom u van uw (oude) Facebook account af wilt, maar Facebook verwijderen is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig weet de ‘Facebook Inloggen‘ website u hier binnen drie stappen doorheen te loodsen. Volg onderstaand stappenplan en u bent voor eens en altijd af van uw ongewenste Facebook social media profiel!

Facebook Verwijderen

Er zijn meerdere manieren om uw Facebook account te verwijderen, waardoor ‘Facebook Inloggen‘ heeft gekozen voor de twee makkelijkste en snelste ‘Facebook Verwijderen’ methodes. De eerste methode is permanent en de tweede is een tijdelijke verwijdering door middel van deactivatie.

Permanent Verwijderen: Stap 1

Gebruik uw Facebook Login gegevens om u zich aan te melden via: Facebook Verwijderen.
Facebook Verwijderen Permanent Stap 1

Permanent Verwijderen: Stap 2

U komt vervolgens in het ‘Mijn account verwijderen’ scherm, waarin u permanent kunt bevestigen uw Facebook account niet meer te willen gebruiken door op ‘Mijn account verwijderen‘ te klikken.
Facebook Verwijderen Permanent Stap 2

Permanent Verwijderen: Stap 3

Ten slotte voert u in het ‘Account permanent verwijderen’ scherm nog eenmaal uw wachtwoord en de captcha in (reactietest om te bepalen of er sprake is van een menselijke gebruiker). Klik op ‘OK‘ en uw Facebook account is permanent verwijderd. Facebook stuurt u ter bevestiging nog een laatste e-mail.

Uw account is dan gedeactiveerd en zal binnen 14 dagen permanent verwijderd worden. Om verwijdering te annuleren dient u zich binnen 14 dagen weer in te loggen op uw Facebook account!

Facebook Verwijderen Permanent Stap 3

Tijdelijk Verwijderen: Stap 1

Gebruik uw Facebook Login gegevens om u zich aan te melden via: Je account deactiveren. U wordt dan direct doorverwezen naar het deactivatie proces. Vink uw ‘Reden van vertrek‘ aan (Let op, dit is verplicht). Vervolgens kunt u ervoor kiezen om extra informatie te vermelden in het vak ‘Meer informatie‘. Mocht u in de toekomst geen e-mais meer willen ontvangen van Facebook, vink dan ook ‘Uitschrijven van e-mails‘ aan. Klik op ‘Bevestigen‘.
Facebook Verwijderen Stap 1
Bevestig nogmaals door uw wachtwoord in te vullen. Klik op ‘Nu deactiveren‘.
Facebook Verwijderen Stap 1.1

Tijdelijk Verwijderen: Stap 2

Tenslotte doorloopt u een ‘Veiligheidscontrole‘ in de vorm van een captcha. Vul de ‘Tekst in het kader‘ in en klik op ‘Verzenden‘. Uw Facebook profiel is nu gedeactiveerd en tijdelijk verwijderd. Facebook stuurt u ter bevestiging een e-mail. U dient zich weer in te loggen om deactivatie ongedaan te maken.Facebook Verwijderen Stap 2 Captcha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *